eigen_frontfoto

Maschinenbau Peters

U vindt Maschinenbau Peters in Eupen, hier zijn zowel de hoofdzetel als de productieafdeling van het bedrijf gevestigd. We vervaardigen al meer dan 35 jaar roerwerken voor de landbouw- en de biogassector. Persoonlijke betrokkenheid, onafhankelijkheid en diepgewortelde know-how kenmerken al vele decennia ons familiebedrijf. We betrekken onze klanten vanaf het begin nauw bij het ontwikkelingsproces van elk project. Wij dragen persoonlijke opvolging dan ook hoog in het vaandel. Daardoor leggen we keer op keer het fundament voor succesvolle samenwerkingen.

Elke installatie wordt in overleg en op maat van de individuele behoeften van de klant uitgewerkt en omdat we systematisch kiezen voor hoogwaardige materialen, garanderen wij betrouwbare en duurzame producten. Voor onderhoud en het uitwisselen van de roerwerken hoeft de fermentor niet worden leeggemaakt. Dit vermindert de stilstandsduur van de installatie en levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Roerwerken - geen massaproductie

Peters biedt technisch doordachte oplossingen voor het roeren van substraten van kleinschalige (75kW) tot grote installaties op MW-schaal. Doordat wij de focus leggen op roerwerken voor de landbouw- en de biogassector, beheersen we het productieproces van onze machines van a tot z. Hieruit ontstaan goed doordachte producten die ons toelaten om al vroegtijdig aan te sluiten bij de individuele behoeften van elk project.

Duizenden roerwerken in 15 verschillende Europese Landen. Alle onderdelen worden ofwel in huis ofwel door gerenommeerde Europese producenten vervaardigd. Onderhoud en reparaties gebeuren steeds in nauw overleg met onze klanten en partners ter plaatse.

Image
Maschinenbau Peters logo