eigen_frontfoto

Binder Engineering

Al decennia lang levert Binder toonaangevende innovatieve systemen voor het meten van industriële gasstromen. Bovendien levert Binder zeer efficiënte regelkleppen voor beluchtingslucht in rioolwaterzuiveringsinstallaties en slimme regelsystemen voor luchttoevoer en luchtverdeling in de verschillende tanks.

Onder de naam COMBIMASS® worden verschillende producten verzameld: verschillende soorten gasstroommeters en gasanalysatoren. De COMBIMASS®-flowmeters zijn beschikbaar voor niet-brandbare gassen (zonder ATEX), hoogwaardige industriële gassen en gasmengsels (ATEX Zone 0 - 2), speciale versies voor biogas-toepassingen (type: eco-bio +) en gassen van houtvergassingsinstallaties (syngas). Meerdere sensorsystemen voor grote buizen en rechthoekige kanalen vervolledigen het assortiment.

Alle gasflowmeters krijgen een aangepaste kalibratie in ons eigen CAMASS® kalibratielaboratorium met behulp van geijkte instrumenten.

Er zijn speciale versies van gasanalysatoren voor biogas en syngas beschikbaar: draagbaar (GA-m) of stationair (GA-s hybride eco, hybride premium, hybride syngas).

Website: www.binder-engineering.be

Image
Binder logo