eigen_frontfoto

Circologic

CIRCOLOGIC zet zich met hun Lokale Biogas Centrales in de kijker als specialist in het lokaal opwekken van energie uit GFE, Swill en ander Bioafval.

Doordat ze dit doen daar waar het bioafval ter beschikking is, worden enorm veel kilometers vermeden die gereden worden met zware vrachtwagens (die zeer vervuilend zijn) en worden methaanemissies vermeden die vrij ontsnappen in het milieu terwijl het afval wacht op transport.

De eigenaar van het afval blijft zo ook eigenaar van de opgewekte energie, die door de snelle verwerking zeer hoog is, en kan deze inzetten op zijn eigen site, wat niet alleen een enorme besparing is voor het milieu maar ook op de energierekening.

De energie kan op verschillende manieren gebruikt worden. Ofwel kan het gas rechtstreeks gebruikt worden, we kunnen ermee verwarmen, koelen, koken, of we maken er elektriciteit van die dan ook weer op de eigen installatie kan gebruikt worden.

Lokale Biogas Centrales worden door CIRCOLOGIC van A tot Z uitgewerkt, gaande van engineering over plaatsing tot onderhoud en opvolging van de hele installatie en al zijn producten.

Image
circologic