eigen_frontfoto

TASK Industriële milieutechnieken

Task Industriële Milieutechnieken staat voor:

LUCHT Luchtzuivering en geurbehandeling voor de industrie en agro-industrie

WATER afvalwaterbehandeling, water hergebruik en fysisch-chemische afvalwaterzuivering

EQUIPMENT professioneel en kwalitatief equipment voor lucht, water en warmterecuperatie. Task is exclusief Benelux verdeler van de Roto-Sieve roterende trommelzeven.

ENERGIE RECUPERATIE warmtewisselaars voor energie recuperatie uit viskeuze vloeistoffen (digestaat, slib, …). Deze compacte warmtewisselaars van Läckeby zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Task is een duurzame onderneming met specialisatie in luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterbehandeling, waterhergebruik en warmterecuperatie. Wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring. Onze jarenlange ervaring vertaalt zich dan ook in tal van succesvolle referenties in zeer uiteenlopende sectoren.

Wij merken bij onze klanten dat er een grote behoefte is aan procestechnisch advies, renovatie en/of optimalisatie van bestaande installaties. Naargelang de behoefte van de klant bouwen wij een sleutel op de deur installatie, staan wij hem bij met advies of verzorgen het nodige studiewerk. Service, flexibiliteit en kwaliteit zijn ons motto.

Wij leveren ook gespecialiseerd equipment, waaronder Roto-Sieve roterende zeven, Läckeby warmtewisselaars voor viskeuze vloeistoffen, internals voor gaswassers, diverse types van olieafscheiders etc.

Contact
Stefaan Kovács 
info@task.be
T: +32 (0)15 24 21 15

Website: www.task.be
 


Datum