eigen_frontfoto

Eneria

Eneria, dochteronderneming van de Franse Groupe Monnoyeur, is de specialist in energievoorziening en motorisatie. Als exclusieve concessiehouder van Caterpillar in België en in het buitenland bouwden ze een erkende vakkennis en ervaring op in het aanbod van generatoren, UPS-systemen en Caterpillar motoren.

Zowel in België als internationaal (Frankrijk, Algerije, Polen en Roemenië) bieden zij hun klanten globale en competitieve oplossingen aan die aan uw energie- en motorbehoeften voldoen, met respect voor het milieu.

Gas of biogas, het gamma gasgeneratoren en WKK-units gaat van 60 tot 4500 kWe en is aangepast aan alle gastypes. Dankzij de talrijke functies is het mogelijk om aan uw verwarmings-, koelings- of energie-eisen te voldoen. Of het nu gaat om de simpele levering van gasgeneratoren of de volledige installatie van een warmtekrachtcentrale, de Eneria ingenieurs zorgen ervoor dat aan alle vereisten van uw project voldaan wordt. Zowel de technici en ingenieurs beschikken over alle nodige middelen om de installatie van uw gasgeneratoren optimaal te laten functioneren zodat de rentabiliteit en veiligheid ervan op lange termijn worden gewaarborgd.

Voor meer informatie kan u terecht op www.eneria.be

Image
Eneria