eigen_frontfoto

Servicetechnieker (Gentbrugge)

Jobomschrijving

Bij indiensttreding ga je op pad met een ervaren collega die je on-the-job opleidt. Je leert hierbij eerst de milieutechnische installaties (lucht- , waterzuivering- en biogasinstallaties, …) grondig kennen. Hierna sta je zelf of met een collega in voor het oplossen van storingen, uitvoeren van herstellen en het onderhouden van deze installaties. Je wordt hierbij aangestuurd door de verantwoordelijke met wie je regelmatig contact zal hebben over de installaties en bij wie je ook terecht kan bij complexe problemen. Tot slot zal je ook instaan voor aanpassingen aan bestaande installaties, waarvoor ook jouw mening gevraagd bij de voorbereiding. Jij vertrekt dagelijks van thuis uit.

Wie zoeken we?

  • Je volgde een opleiding elektriciteit / elektromechanica.
  • Je hebt reeds enige ervaring in het oplossen van storingen, onderhouden en herstellen van installaties. Je beschikt over een goede elektrische kennis.
  • Je houdt ervan om zelfstandig te werken en kan probleemoplossend denken.
  • Je bent enigszins flexibel naar standplaats en werkuren.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
  • Het schrikt je niet af om te communiceren met klanten, hiervoor kan je een basiskennis Frans nodig hebben.

Wat bieden we?

Je ontvangt een loon in lijn met je ervaring, verantwoordelijkheden en opleiding. Dit wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, jaarlijks een pakket ecocheques, netto onkostenvergoeding en de mogelijkheid om een fiets te leasen.

Verder ontvang je vanaf jouw eerste dag alle info die je nodig hebt en word je begeleid door een peter of meter. Naar behoeftes kunnen er ook opleidingen intern en extern gevolgd worden. HR staat voor jou klaar om de nodige bijstand te voorzien.

De werk-privé balans is voor ons belangrijk en daarom krijg je in een voltijdse functie 12 ADV-dagen. Hiernaast is er een mogelijkheid tot telewerken na een periode van 6 maand.

Je werkt in een mooi gebouw te Gentbrugge, naast de Schelde, waardoor je tijdens pauzemomenten kan wandelen of sporten in een groene omgeving, dichtbij Gent centrum. Tot slot zorgen we voor vers fruit en soep, bereid in onze eigen keuken.

Interesse? Solliciteer online met een recent cv.

Datum