eigen_frontfoto

Storingstechnieker Biogasinstallatie regio Kempen

(VAST & VOLTIJDS CONTRACT - GROBBENDONK)

Jobomschrijving

Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse technische controle van de toestellen zodat er minimale stilstand is op de biogasinstallatie te Grobbendonk. Je vormt een tandem met de collega die gespecialiseerd is in het elektrische deel en maakt deel uit van een 5-koppig team van technische operatoren.

Je voert bepaalde technische onderhoudstaken (preventief/curatief) zelf uit of je helpt je collega- onderhoudstechniekers bij uitvoering van specifiekere taken. Concreet gaat dit over onderhoud aan pompen, versnijders of diverse andere toestellen.

Verder ondersteun je de collega-operatoren en spring je frequent bij in de processturing waar nodig. Hiervoor bestuur je ook de vorklift en wiellader, waarvoor opleiding voorzien wordt. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de operationeel verantwoordelijke en/of aan de centrale medewerkers exploitatie van BiogasTec. Je helpt proactief zoeken naar een oplossing.

Je bent één op 4 weekends van wacht.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een technisch diploma.
  • Je werkt zelfstandig, neemt initiatief en denkt in oplossingen.
  • Je overlegt frequent met de andere operatoren en de centrale exploitatiemedewerkers.
  • Je kan goed samenwerken in teamverband.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt graag in openlucht.
  • Je bent beschikbaar ter ondersteuning van operatoren buiten de kantooruren.

Wat bieden we?

Je ontvangt een loon in lijn met je ervaring, verantwoordelijkheden en opleiding. Dit wordt aangevuld met extralegale voordelen: zoals maaltijdcheques, een netto onkostenvergoeding, een groepsverzekering, jaarlijks een pakket ecocheques en de mogelijkheid om een fiets te leasen. Je ontvangt ook een vergoeding voor wachtdiensten.

Verder ontvang je vanaf jouw eerste dag alle info die je nodig hebt en word je verder begeleid door een peter. Naar behoeftes kunnen er ook opleidingen intern en extern gevolgd worden. We zetten in op veiligheid met de passende PBM’s, opleidingen en toolboxen.

De werk-privé balans is voor ons belangrijk en daarom krijg je in een voltijdse functie 12 ADV-dagen.

Interesse? Solliciteer online met een recent cv.

Datum