eigen_frontfoto

Omgevingsmanager biogasinstallaties Gentbrugge

(VAST & VOLTIJDS CONTRACT)

Jobomschrijving

Je ondersteunt de organisatie door de milieuadministratie en algemeen de legal compliance van de nieuwe & bestaande biogasinstallaties voor jouw rekening te nemen in overleg met de verantwoordelijke. Als omgevingsmanager stel je dossiers op in het kader van milieu-, afval-, mest- en energiewetgeving (bv. omgevingsvergunningen). Je volgt deadlines van dossiers nauwgezet op en voorziet een nauwkeurige rapportage. Je handelt proactief en zorgt er in teamverband voor dat de uitbating van de installaties zonder onderbrekingen kan verlopen. Verder verleen je advies inzake milieuwetgeving aan alle collega’s betrokken bij de exploitatie van onze installaties, begeleid je controles voor en zorg je voor de nodige opvolging.

Wie zoeken we?

  • Studies: je beschikt over een masterdiploma in een milieugeoriënteerde richting. Affiniteit met de vigerende wetgeving op Vlaams, federaal en Europees vlak is een vereiste.
  • Vaardigheden: je werkt graag zelfstandig aan lopende projecten en levert nauwkeurig werk af. Je houdt een helikopterview aan, kunt prioriteiten bepalen in je takenpakket en denkt proactief mee.
  • Communicatie: je beschikt over een vlotte pen en goede communicatieskills om de belangen van onze organisatie te verdedigen.
  • Talen: Nederlands beheers je zeer goed, goede kennis Frans is een meerwaarde.
  • Software: je kan vlot met de courante Office-toepassingen werken, met Excel in het bijzonder.
  • Ervaring: een eerste werkervaring is een plus, geen voorwaarde. Ervaren collega’s leiden je intern op.

Wat bieden we?

Je ontvangt een loon in lijn met je ervaring, verantwoordelijkheden en opleiding. Dit wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een netto onkostenvergoeding, een groepsverzekering, jaarlijks een pakket ecocheques en de mogelijkheid om een fiets te leasen.

Verder ontvang je vanaf jouw eerste dag alle info die je nodig hebt en word je verder begeleid door een peter of meter. Naar behoeftes kunnen er ook opleidingen intern en extern gevolgd worden.

De werk-privé balans is voor ons belangrijk en daarom krijg je in een voltijdse functie 12 ADV-dagen.

Je werkt in een mooi gebouw te Gentbrugge, naast de Schelde, waardoor je tijdens pauzemomenten kan wandelen of sporten in een groene omgeving, dichtbij Gent centrum. Tot slot voorzien we dagelijks vers fruit en soep, bereid in onze eigen keuken.

Interesse? Solliciteer online met een recent cv.

Datum