eigen_frontfoto

Traineeship Young Professionals

Functieomschrijving

♻️ The future is bright green! ♻️ Biolectric produceert innovatieve installaties die mest via methaangas omzetten in duurzame energie op boerderijen. Anders gezegd: we maken energie van 💩. Slechts 3 koeien kunnen een gezin voorzien van een jaarvoorraad groene stroom. Minder CO2-uitstoot, meer groene energie, een lagere elektriciteitsfactuur en no cows harmed = een win-win-win-win. 🐄🐄🐄🐄

Ons bedrijf is een participatie van Ackermans & van Haaren en is de laatste 2 jaar enorm gegroeid (+50% j-o-j).

Dit hebben we kunnen bereiken door een uniek product te ontwikkelen, gecreëerd door ons R&D team, ondersteund met een geweldige service en verkocht van Italië tot Japan.

Om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen, zijn we op zoek naar Young Professionals die hun ambitieuze carrière willen lanceren bij een innovatieve organisatie in snelle ontwikkeling.

BEN JE ER KLAAR VOOR ?

Studeer jij af  in 2021-2022? Ben je op zoek naar een brede uitdaging bij een bedrijf in volle groei? Klinkt een succesvolle toekomst met een breed gamma aan mogelijkheden jou als muziek in de oren? En heb je een gezonde dosis ambitie? Dan ben je bij Biolectric aan het juiste adres!

HOE ZIET JOUW TRAJECT ERUIT ?

Met het Traineeship voor Young Professionals zijn we op zoek naar gemotiveerde, net afgestudeerden die in zichzelf willen investeren om op termijn een leidinggevende rol binnen een internationale context te bereiken. Het traject biedt jou de unieke kans om in verschillende afdelingen binnen Biolectric te kunnen meedraaien.  Je begint jouw technische opleiding op dienst na verkoop maar ook sales en project management komen aan bod. Op die manier doe je veel ervaring op in korte tijd en word je klaargestoomd voor een meer verantwoordelijke functie binnen de organisatie. Je wordt tijdens je traineeship ondersteund en gecoached door echte vakmensen en maakt kennis met de familiale sfeer binnen Biolectric. We streven tijdens de traineeship naar een win-winsituatie voor jou en Biolectric, waarbij je onderdeel bent van ons team en je je bijdragen kan leveren aan onze projecten.

Functievereisten

We dragen de waarden Perspectief, Respect, Ownership, Openheid en Feedback hoog in het vaandel en proberen steeds ‘PROOF’ te handelen bij beslissingen of in moeilijke situaties. We nemen deze waarden mee in het reilen en zeilen van onze onderneming. Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedere medewerker gelooft in deze waarden en dat iedereen hier volledig achter staat. Deze waarden vormen een leidraad en ze stralen de identiteit van Biolectric en van onze medewerkers uit naar onze (potentiële) klanten. We zijn op zoek naar gedreven Young Potentials die ambitie hebben om een carrière uit te bouwen in een innovatieve, groeiende omgeving. Herken jij je in onderstaande beschrijving, dan ben jij de Young Professional die we zoeken!

  • Je hebt een hogere opleiding genoten (Bachelor / Master) – bij voorkeur in een Technische richting
  • Je hebt geen of slechts beperkte werkervaring
  • Je hebt een sterke drive en gezonde ambitie om op termijn een leidinggevende en coördinerende positie te betrekken
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en je kan een aardig mondje Engels en/of Frans
  • Je bent flexibel en hands-on
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent vertrouwd met de gangbare IT-toepassingen
  • Je voelt je comfortabel in een snel veranderende, dynamische werkomgeving

WAT KRIJG JIJ?

We bieden jou de kans op een bijzonder succesvol traineeship dat jou de optimale kansen geeft om persoonlijk door te groeien binnen een ambitieus groeiverhaal. Je komt terecht in een organisatie in volle ontwikkeling, waardoor je de kans krijgt om een direct zichtbare bijdrage te leveren aan de structuur van het bedrijf. Initiatief wordt oprecht gewaardeerd. Een sterke teamspirit is eigen aan de onderneming.

Wij bieden een vast contract met een marktconform loon, gekoppeld aan extralegale voordelen (o.a, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een bedrijfswagen) met een uitgebreid opleidingsplan voor nieuwe werknemers.

Reageer op deze vacature.

Datum