eigen_frontfoto

regatrace

Langetermijnvisies biomethaan in Europese lidstaten

Datum publicatie

Het Europese H2020-project REGATRACE wil de marktopname van biomethaan versnellen in 13 Europese landen, waaronder België. Als partner van EBA, de Europese Biogas Associatie, is Biogas-E verantwoordelijk voor het opstellen van een langetermijnvisie en roadmap voor biomethaan in België. Deze oefening werd ook voor de overige 12 landen uitgevoerd, waarbij telkens verschillende workshops werden georganiseerd om input te verzamelen.

Langetermijnvisie voor biomethaan in België

Datum publicatie

Het Europese H2020-project REGATRACE wil de marktopname van biomethaan versnellen in 15 Europese landen, waaronder België. Als partner van EBA, de Europese Biogas Associatie, is Biogas-E verantwoordelijk voor het opstellen van een langetermijnvisie en roadmap voor biomethaan in België.

Hoe kunnen we de marktopname van biomethaan versnellen?

Datum publicatie

Biomethaan begint aan een opmars, niet alleen in België maar ook in de rest van Europa. Om deze ontwikkeling te versnellen, lanceert het Europese project REGATRACE een gerichte bevraging van (potentiële) professionele consumenten en (potentiële) producenten. Deze bevraging duurt maximaal 10 min, maar levert Biogas-E en de andere partners van het project zeer waardevolle info. Voor een vlotte deelname, gelieve te beschikken over cijfers van het gasverbruik binnen uw bedrijf.